Hoi! Ik ben Jasmin, een contentspecialist met marketingervaring.

Voor jouw onderneming kan ik zowel redactionele teksten, als video’s, als fotografie verzorgen. Ik geloof in de kracht van het combineren van diverse contentuitingen en mediavormen. Daarom heb ik mij breed ontwikkeld. Lees meer over mijn achtergrond in zowel video, marketing, redactie en fotografie.

De verhalen die ertoe doen wil ik graag vertellen. Of dat nu middels een video, een tekst of in een foto is. Er zijn zoveel mooie verhalen binnen elk bedrijf. En die verhalen kunnen het bedrijf verder helpen. Denk aan de video over Henk, wie thuis eenzaam is, en bij mijn opdrachtgever, het lokale buurtcentrum, zijn geluk vindt. Of de video over buitenlandse jongeren die een jaar naar Nederland komen via een reisorganisatie en vertellen dat ze hun gastgezin en de organisatie zo dankbaar zijn. Deze verhalen laten de betekenis van de activiteiten van het bedrijf zien. Jouw klanten kijken zulke verhalen graag en ze zijn het waard om te delen.

Achtergrond

Dankzij een hbo-opleiding in redactie en mediaproductie en een technische vakopleiding in video’s maken heb ik een goede basis gelegd in video, fotografie, marketing en redactie. Ik heb vier jaar gewerkt bij een cameraverhuurbedrijf, waar ik klanten adviseerde welke apparatuur zij het beste konden inzetten voor hun shoot. Vervolgens ben ik aan de slag gegaan als content marketeer bij een reisorganisatie, waar ik diverse vormen van content maakte en deze verspreidde. In 2018 richtte ik Klik & Video op. Wil je meer te weten komen over mijn werkervaringen? Neem een kijkje op mijn LinkedIn

Waarom dit vak?

Ik ben dol verhalen. Door mijn redactionele opleiding denk ik altijd eerst vanuit de inhoud. Wat moet er verteld worden en hoe gaan we dat vertellen? Ik houd van schrijven, verhalen vinden en van beelden maken. Tevens vind ik het leuk om te duiken in de technische kant van fotograferen en video’s maken. Dankzij dit vak kom ik in contact met diverse mensen en daarmee diverse verhalen. Het is een divers vak en het mooie is dat de content die ik maak, iets bereikt. Daar doe ik het voor.

Ervaar het zelf

Bekijk mijn fotografieportfolio, mijn videowerk en mijn redactionele portfolio om zelf te beoordelen of mijn stijl bij jou past. Je kunt ook contact met mij opnemen om je wensen te bespreken. Ik bespreek ze graag en dan kun je meteen aanvoelen of er een klik is. Want de klik, die is het allerbelangrijkste.