Een juist sfeertje neerzetten en de kijker het gevoel geven dat hij naar een bepaalde ruimte in huis kijkt, kan onder andere met de keuze voor een achtergrond. Ik heb diverse achtergronden in bezit en de collectie groeit alleen maar! In deze blogpost laat ik je zien welke backdrops ik heb liggen.

Materialen

De backdrop materialen die ik momenteel in bezit heb, zijn vinyl en aluminium dibond. Deze materialen zijn heel geschikt voor food, want het geeft niet als je erop knoeit! Allen zijn in een matte uitvoering, om reflectie te voorkomen en de aandacht op het gefotografeerde product te houden. De backdrops heb ik vastgelegd met een Colour Checker, zodat je zeker weet dat de backdrop die je hier ziet, er ook zo in het echt uit zien!

Advies nodig?

In onderstaande gallerij kun je ze bekijken. De namen en afmetingen staan erbij. Wil je een product- of foodshoot bij mij boeken met een van deze achtergronden, dan kun je hieronder je keuze maken en aan mij doorgeven via het contactformulier. Houd deze pagina vooral ook in de gaten, want bij een backdrop addict zal de collectie alleen maar groeien…

Ik kan mij goed voorstellen dat een keuze maken lastig is! Heb je advies nodig? Of wil je voorbeelden bekijken van deze backdrops in gebruik? Laat het mij vooral weten. Ik ken de eigenschappen van deze backdrops goed en kan je adviseren wat het beste past bij de stijl die jij zoekt!

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress
Backdrop Slightly Sandy is een vinyl backdrop in de maat 60x90cm in de kleuren vergrijsd wit met beige/zandkleurige vlekken.
Backdrop Sandstone concrete met structuur is een backdrop van vinyl in de afmeting 90x120cm. Het is dezelfde print als de Concrete Grijs Structuur, alleen heeft deze een zomers kleurtje.
Backdrop Marmer klein is een print op stevig dibond in de maat 60x60cm. Het marmer heeft een blauw-paars lijnenspel.
Backdrop Marmer groot is een vinyl backdrop in de maat 150×200 cm. Bij deze backdrop zie je de vinyl structuur en daarom is deze niet geschikt voor macro of close ups. Hij is bijvoorbeeld wel erg geschikt om op te hangen in de achtergrond.
Backdrop Marmer pink is een print op stevig dibond in de maat 60x60cm.
Dit is een vinyl backdrop met houten tafelprint in de maat 100x100cm. Valt je keuze op deze backdrop? Laat het mij dan weten. Deze backdrop moet namelijk 24 uur vlak liggen, anders blijven de zijkanten erg omkrullen.
Deze vinyl backdrop in de maat 150x200cm is zwart met lichtgrijze vlekken. Hij oogt wat pixelig en daarom noem ik hem Dark Pixel. Hij is niet geschikt voor macro of close ups, meer voor in de verdere achtergrond.
Deze backdrop is de Dark Stone. Het is een print op stevig dibond in de maat 60x60cm. Het lijkt net een aanrecht!
De Backdrop Metal Smith is een vinyl doek in de maat 90x120cm. Het is een donkere print met de kleuren blauw, zwart en wat bruin-koperen accenten. Oorspronkelijk was dit een bakplaat!
Deze backdrop genaamd Dark Kelvin is van vinyl in de maat 90x120cm. De basis is zwart met wat olijfkleurige ondertonen.
Dit is een vinyl backdrop in de maat 90x120cm. Blue Steel is blauw met krassen en wat drukker en aanweziger dan de andere backdrops.
Deze backdrop is de Concrete Groen. Het is een print op stevig dibond in de maat 60x60cm.
Backdrop Concrete Grijs Vlak is een print op stevig dibond in de maat 60x60cm. De print is vrij vlak. Wil je graag wat meer structuur in de backdrop, kijk dan naar mijn tweede backdrop Concrete Grijs Structuur.
Backdrop Concrete Grijs met structuur is een backdrop van vinyl in de afmeting 90x120cm. Anders dan de andere Concrete Vlak backdrop, oogt deze alsof er structuur, putjes en verhoginkjes in zitten. Hij heeft meer diepte.