Een juist sfeertje neerzetten en de kijker het gevoel geven dat hij naar een bepaalde ruimte in huis kijkt, kan onder andere met de keuze voor een achtergrond. Ik heb diverse achtergronden in bezit en de collectie groeit alleen maar! In deze blogpost laat ik je zien welke backdrops ik heb liggen.

Materialen

De backdrop materialen die ik momenteel in bezit heb, zijn vinyl en aluminium dibond. Deze materialen zijn heel geschikt voor food, want het geeft niet als je erop knoeit! Allen zijn in een matte uitvoering, om reflectie te voorkomen en de aandacht op het gefotografeerde product te houden. De backdrops heb ik vastgelegd met een Colour Checker, zodat je zeker weet dat de backdrop die je hier ziet, er ook zo in het echt uit zien!

Advies nodig?

In onderstaande gallerij kun je ze bekijken. De namen en afmetingen staan erbij. Wil je een product- of foodshoot bij mij boeken met een van deze achtergronden, dan kun je hieronder je keuze maken en aan mij doorgeven via het contactformulier. Houd deze pagina vooral ook in de gaten, want bij een backdrop addict zal de collectie alleen maar groeien…

Ik kan mij goed voorstellen dat een keuze maken lastig is! Heb je advies nodig? Of wil je voorbeelden bekijken van deze backdrops in gebruik? Laat het mij vooral weten. Ik ken de eigenschappen van deze backdrops goed en kan je adviseren wat het beste past bij de stijl die jij zoekt!